Eskilstuna Here I Come

Nu är det snart dax att ge sig av!! Åker någon gång mellan halv 9 och 9…. Jag vill ha lite tid på mig för att hitta parkering och man vet aldrig vad som kan finnas på vägen 😉 Bättre att vara ute i god tid än bli nervös för att inte hinna… Lustigt nog så är jag inte det minsta nervös för att åka, utan tycker bara det ska bli kul och intressant 😀

Måste ner i garaget för att kolla till mitt hjärta som jag göt i går , denna gång med en upphägning. Såg på Facebook att Ewa ville ha ett…Frågan är om hon vill ha ett att hänga eller ett som ligger??

Nya bordsljusstaken fick ett grått band om sig i går. Jag tyckte det blev bättre! Vad tycker ni?

Ljusstake utan band
Ljusstake med band

Nu får ni ha det så gott!!

~~KRAM~~

2 reaktioner på ”Eskilstuna Here I Come

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s