Gjutformar från Former.nu

LJUSFATLJUSSTAKELITET GRYTUNDERLÄGGGRYTUNDERLÄGG

Dessa formar har jag beställt i dag från Former.nu. Ska bli kul med lite andra formar att gjuta i, och dom var inte så himla dyra heller. I morgon ska jag ta loss min form som jag tillverkar 🙂 Jag ska lägga sista lagret strax. Jag är såå nyfiken på om den blir bra.

Jag har lossat alla mina gjutna alster i dag och nu ska dom bara torka helt, så kommer det bilder sen 😉

Jag tog en sväng till Hjärta till Hjärta i dag när jag åkte in till stan för att införskaffa lite mera betong och handla lite. När jag var på Hjärta till Hjärta så ringde Ewa och undrade vad jag gjorde, och när jag berättade var jag var så kom det ett gapskratt från henne. Hon ringde för att höra om vi skulle åka dit. Det är ju inte första gången som det inträffar. Snacka om att vi är ganska lika 😀
Skynda dig hit sa jag!!

Det blev även en sväng till Gamla Folkets Hus där det var loppis i dag. Men fyy så trångt och inget vidare att ha förutom att jag köpte en Blodnäva och en frökapsel som var som en lykta och skulle ge blåa blommor, men jag kommer inte ihåg vad den heter 😦

Det blev även en fika på Lilla Hembageriet innan vi skildes åt. Ewa skulle vara barnvakt åt Kevin och jag skulle fortsätta ut till Cheapy.

Han med att gjuta en del oxå när jag kom hem 😉

Tall och jag åkte in till Lyckan för att käka förut, skönt att slippa laga mat 😉

Nu måste jag fixa till sista lagret med formgummi, så ha det gott kära vänner!!

~~KRAM~~


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s