Formen tar form

 

Här har jag lagt på 4 lager formgummi och så 1 lager med gasbinda, får att få lite mera stadga i formen. Så 1 lager formgummi ovanpå gasbindan. Nu ska allt torka ordentligt, innan jag kan fortsätta lägga på mera formgummi. Jag hoppas verkligen att det blir bra,  för den här glasskålen är så söt. När formen är klar kommer det att bli ett fyllt hjärta med motivet ovanpå. Kanske blir det några att hänga på väggen och några att lägga på trappan eller på bordet, vi får se vad det duger till 😉

Allt gott till er

~~KRAM~~

 

2 reaktioner på ”Formen tar form

  1. katarina

    Hej!
    vilka fina saker du har gjort i betong.Håller själv på med betong och börjat tillverka många gjutformar själv.Fick tipset här att lägga lite gasbinda mellan lager av latex:)TACK! blev jättebra.Efter jag penslat färdigt med latex lägger jag gipsgasbinda över formen då har du en stödkappa som fungerar jättebra!! Ha en fortsatt trevlig fredag.
    Hälsningar Katarina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s