Jobbat extra

I dag har jag jobbat extra med att göra våran pärm, hur man packar olika instrument. Ida fick visa mig lite efter frukost, hade glömt hur man la till siffror på bilderna 😉 Bara jag väl kom igång så var det riktigt roligt. Sista bilden blev inte bra så den ska jag göra om någon dag. Det tog mig hela dagen med bilder, skrivande, utskrifter och inplastning. Nu är det bara en pärm som fattas. Maria skulle leta fram en.

Jag har fått benhinneinflammation i höger vad igen, jäkligt ont när jag går. Det blev att smörja in vaden med Voltaren Gel när jag kom hem. Ingen långpromenad blev det ikväll, vågar inte för det gör såå ont.  Eddie fick lite aktiviteter inne istället. Hoppas Voltarenen gör nytta nu bara, så jag inte har lika ont på torsdag när det är jobbardag igen…

Nu är det tv som gäller med benen högt 😉

~~KRAM~~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s