Så kom bakslaget

Snö och blåst och jag som vill vara ute och hålls i min trädgård 😦

Det får nog bli en sväng till Oves när jag åker in till stan sen iaf. Jag behöver mera täckbark till vinbärsbuskarna och rabarberna. Jag tror det är 5 för 100 kr fortfarande, så det är bäst att passa på 😉 Blir det lite lugnare i helgen så kanske jag kan få till trappräcket oxå, hoppas det för jag är såå sugen på att se hur det blir.

Vi har fått våra gröna avfallspåsar nu, dom som vi ska sortera matavfall i. Dom kom i onsdags så det var bara att sätta igång med det samma. Tall satte upp den lilla korgen som var med, på insidan av skåpsdörren idag. Vad gör man inte för miljön! Jag försöker sortera så mycket som möjligt, tidningar, flaskor, burkar, plast och så nu mat. Det blir ju en del iaf.

Nu är det bara att pälsa på sig och gå en rejäl sväng med Eddie, han har tjatat ett bra tag nu 😉

Ha en bra dag även om våren gör ett uppehåll 😉

~~KRAM~~

30/3 Bakslag på våren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s