Trappräcke i björk

Björkstammar till trappräcke
Här ska det bli ett trappräcke i björk

Var och hämtade lite björkstammar hos Holger när jag åkte från jobbet. Han hade lovat att fixa några till mig 🙂
Jag såg någonstans där dom gjort ett trappräcke av björkstammar, så snyggt. Så nu har jag bestämt att ha ett sådant vid trappan ner till garaget. Tror det kommer att bli riktigt läckert…Hoppas det blir bra väder i helgen så jag kan fixa till det 😉

I dag blåser det väldigt mycket. Passade på att gå en sväng med Eddie när jag var hos Britt och Holger. Var tvungen att be Britt om att få låna en mössa av henne för det var svinkallt i blåsten. Jag får så ont i öronen när det blåser så 😦

Det var allt för i kväll ~~KRAM~~

2 reaktioner på ”Trappräcke i björk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s