Först kyrkan sedan utställningen

Det blev en ganska hektisk dag. Först var det musikandakt i Motala kyrka där Tall var med och spelade. Den var mellan 10,30 och 11,00. Synd nog så hann vi inte att gå med och fika efteråt, eftersom jag var tvungen att åka hem och packa in allt i bilen för utställningen, som började kl 14,00.

Musikandakt i Motala kyrka med Motala Kyrkliga brassband

Det blev en fantastiskt rolig dag i Älvestads Hembygdsgård 🙂 Jag sålde riktigt bra! Alla mina svarta blad och alla fågelbaden gick åt och en del annat oxå. Bara det att få komma till min gamla skola igen och se allt, var så himla kul. Så träffade jag mycket folk som jag kände igen. Ingvar och Tommy som spelar med i Motala Kyrkliga brassband och deras fruar Astrid och Cecilia kom oxå och tittade på mina betongsaker, jättekul 🙂
Här kommer lite bilder från utställningen….

Mitt bord i Älvestads Hembygdsgård lördagen den 24/3 2012
Mitt bord
Hårda katter 😉
Stenugnsbakat bröd från Flistad
Tore Eriksson (i rutig skjorta)är kontaktperson för bygdegården
Kamerautställning och stickade plagg för stora och små
Fågelholkar, honung och aloe vera produkter
Mycket kort och urklipp fanns det
Bilder från gamla tider

Nu säger jag god natt och sov så gott kära läsare….

~~KRAM~~

2 reaktioner på ”Först kyrkan sedan utställningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s