Onsdag

Var med mamma till lasarettet i går. Hon hade ramlat inne på toaletten 2 gånger vid halv 12 i söndags natt. Sedan hade hon kravlat med rullatorn framför sig fram till sängen där hon hade blivet sittande till dom kom kl 3….  Hon hade inte larmat personalen för hon ville inte störa dom. Vad säger man om det???? Jag blir tokig på henne….
Anita, mammas kontaktperson ringde vid halv 10 i går och undrade om jag kunde följa med till röntgen, för läkaren i Borensberg ville se hur det var med henne eftersom hon hade så ont och var jättesvullen i vänster hand och ont i vänster axel och hela den sidan. Väldigt ont när hon andades oxå.
Så det var bara att gå en snabb sväng med Eddie och ge sig iväg. Håll på att glömma att sotaren skulle komma och göra besiktning på braskaminen men som tur var så dök han upp precis när jag gick ut 😉   

Det blev först röntgen och sedan ner till akuten. Ett brott på ett ben i överhanden och minst ett revben var brutet. Handen la dom en gipsskena som hon får ha i ca 6 veckor. Hon kan iaf. röra fingrarna som skönt är och revbenen gör dom ju inget åt, det får läka av sig självt. Men hon har ju såå ont när hon andas. Nu är hon förbjuden att gå på toaletten själv på natten och MÅSTE ringa på någon när det händer något med henne.
Hon har ju så ont och är så skröplig i vanliga fall och så det här uppe på allt nu. Jag lider såå med henne. Hon är som en liten skör fågelunge……

I dag måste jag sätta fart med allt som jag ska ha med på utställningen på lördag. Det blev inget gjort i går. På kvällen var jag hos Ewa på kryddparty.
Ganska skönt att komma bort och bara koppla av efter en heldag på lasarettet 😉

Ska gå en sväng med Eddie nu och sedan gravera lite och se om det var något mera som skulle målas oxå. Kanske blir det simhallen en sväng oxå i dag.

Ha en bra onsdag ~~KRAM~~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s