Fålehagen (Fålahagen)

Igår när jag åkte in till stan för att handla lite mera färg så passade Eddie och jag på att gå en 5 km rundan i Fålehagen. Konstigt,  jag trodde att det hette Fålahagen men det heter tydligen Fålehagen. När jag kollar runt lite så ser jag att det är lika vanligt med båda namnen men det rätta är tydligen Fålehagen.
Det småduggade lite men blev ändå en riktigt skön promenad 🙂 Tre rådjur skuttade över spåret när vi gick. Eddie ville ivrigt efter dom men han hade inte en chans eftersom han var kopplad, vill inte ha honom lös där. Annars var det inte mycket folk ute och motionerade.
Här kommer lite bilder från våran promenad.

På promenad i Fålehagen
5 km slingan blev en lagom promenad
Fålehagen bjuder på varierande områden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s