Röjt lite i trädgården

Målade framsidan på mina blad en gång i dag. Tänker måla en gång till i morgon så kan jag sätta på ljuskopparna i helgen. Vill ha dom med till hembygdsgården den 24/3. Måste försöka gravera några vaser till oxå och kanske någon ljuskopp 🙂 få se vad jag hinner.

Vi (Eddie och jag) var ute och röjde lite i trädgården förut, såå skönt. Vill inte röja för mycket ännu då det fortfarande kan bli ganska kallt, åtminstone på nätterna. Men fick bort lite blommor och en del löv iaf. Kanske hinner jag och ta lite till i morgon. Det var så mycket is i dammen att jag lät löven vara kvar så länge, får ta det när det blir varmare. Det kommer en massa knoppar på min julros 🙂 Den verkar ut att trivas bra där.

Drack det första kaffet på altanen idag 😀 Det var riktigt skönt därute. Snart är det dax att fixa iordning där, men som det är nu så blir det så skitigt av alla tassar så det är ingen menig ännu. Gud va jag längtar till att det ska torka upp ordentligt så vi kan få ordning på våran trädgård igen. Som det är nu så är det skitigt både inne och ute 😦

2 vitmålade blad
1 svartmålat blad
Vårröjning i trädgården
Lite fixat runt dammen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s