Det blir jobb på onsdag

Ringde och pratade med Maria om jag inte kunde jobba i morgon eller på onsdag istället. Hon tyckte onsdag skulle vara bra eftersom det var ganska mycket då. Skönt för då förlorar jag inte så mycket pengar. Jag känner inget av magsjukan nu, kan både äta och dricka som vanligt 🙂 Jag vaknade med huvudvärk men det var nog för att jag inte drack något kaffe i går.

Eddie och jag har varit ute och gått en sväng nu, lite blåsigt men annars riktigt skönt. Tänker klippa ner lite mera blommor och fixa till lite ute nu när det är bra väder. Ska käka lite först innan vi sätter fart ute.

Plockade några videkvistar och satte ihop med konstgjorda forsythia kvistar, blev riktigt snyggt tycker jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s