Det blev jobb i morgon istället

Maria ringde och undrade om jag kunde jobba i morgon istället och det är inga problem. Maria L som jag åker ihop med ibland var sjuk och då blir Maria själv på op. Trädgårdsarbetet kan vänta och måla bladen en gång till har jag gjort i kväll 🙂 Det blev att gjuta ett nytt hjärta till ljuskopparna oxå. Det andra som jag göt gick sönder när jag försökte ta loss det 😦 Den här gången tog jag in det för torkning så får vi se om det går bättre. Det torkar så himla långsamt i garaget, det är lite för kallt där ute ännu.

Nu ska det bli tv-tittande så ni får ha det gott.

~~KRAM~~

2 reaktioner på ”Det blev jobb i morgon istället

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s