En sväng till M-Blommor

Linn kommer inte att sova här utan jag åker och ser efter henne hemma hos dom. Tall är så himla förkyld så det är onödigt att Linn kommer, eftersom det inte är länge sedan hon var sjuk. Vi ska mysa med film, godis, kycklingspett, baguette, kakor och dricka 😉 Hon är så go den lilla tjejen 😀

Annica och jag var in till Maxi och M-Blommor förut, handlade till i kväll och så köpte jag några blommor att ha på trappan. Har även varit ute och börjat klippa ner lite blommor men det blåste så himla mycket att det inte var skönt. Jag hoppas det blir lite lugnare imorgon så jag kan fortsätta. Det blev att spraymåla baksidan på några blad istället, som jag tänker ha med till Älvestads hembygdsgård. Det blev 2 svarta och 3 vita. Hoppas dom torkar tills imorgon så jag kan måla framsidan då. Sedan ska det på ljuskoppar oxå.

Jag ska vara hos Linn vid 6 tiden för dom skulle åka och käka innan filmen.

Önskar er en riktigt bra lördagkväll ~~KRAM~~

 

Här har jag planterat påsklilja, pärlhyacint och minipensé

 

Minipåskliljor i krukan och en minipensé på lövet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s