Sjuk

Hostar så jag spyr 😦 Har legat på soffan inatt så Tall skulle få sova. Kunde palla upp med kuddar lite bättre oxå. Ligga ner är ju helt kört. Jag la mig i sängen först men då hostade jag så jag fick spy, som tur var så kom det bara luft 😦 Kroppen känns som en ångvält har kört över mig. Dricker honungsvatten med Strepsil Ingerfära i, lindrar lite. Orkar inte att jobba som det är nu men hoppas det blir bättre så jag kan på torsdag.

Honung, Strepsils och Bisolvon. Det lindrar något.

2 reaktioner på ”Sjuk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s