Härlig promenad i solen

Gick en lång promenad på förmiddagen, lite längre en jag borde, kände jag. Helt slut när vi kom hem, men det var ändå skönt. Solen sken, fåglarna kvittrade och korparna ropade till varandra. Såg och hörde en stor rovfågel oxå, synd nog så var den på för långt håll för att få den på bild.

Skulle så gärna vilja vara ute och klippa ner lite gamla blommor och klippa äppleträden men känner att jag inte orkar med något arbete 😦  Hoppas den eviga hostan ger med sig snart. Det tar så himla mycket på krafterna. Vågar inte åka och hälsa på mamma idag heller, tänk om hon skulle åka på influensa 😦

Ha det gott och njut av solen!!!!

 

En reaktion på ”Härlig promenad i solen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s