Host host host

Vaknade kvart över 4 i morse med huvudvärk. Bara att ge sig upp och pilla i sig lite tabletter. Kände mig ganska skaplig när klockan ringde 🙂 och det gick ganska bra att jobba, men jag har börjat att hosta väldigt mycket. Så länge jag inte har feber så går det ju ann och jag hoppas inte hostan ställer till det så man inte kan sova.

Det blir att slappa framför tv´n nu. Tror jag ska lyda Ewa och värma lite vin om det finns något kvar. Kan vara gott att smutta på 😉

~~KRAM~~ på er

Varmt vin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s