Högt bodtryck (hypertoni)

Tall var till läkaren igår  för hälsoundersökning,  för förnyande av körkorten. Hans blodtryck var skyhögt 207/127 😦  INTE BRA ALLS
Det blev till att ringa till vårdcentralen för uppföljning. Dom skulle skicka en tid inom en vecka. Troligen därför som han har huvudvärk såå ofta. Varför har karlar så svårt att gå till läkaren? Jag har tjatat på honom!  Hoppas dom får ordning på det snarast!

Idag ska jag följa med Marina in till reumatologen, vi ska vara där kl halv 12. Hon går ju på en studie om reumatiska sjukdomar. Jag tycker det är bra för då kollar dom ju upp lite, även om hon inte får reda på så värst mycket av vad proverna visar, men hon är iaf inne i systemet om hon skulle bli sämre.  Den här vintern har ju inte varit så kall som skönt är, så då har hon mått ganska bra i sina leder. Det var mycket värre förra vintern då det var svinkallt.

Ha en bra onsdag.. ~~KRAM~~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s