Underbart väder idag

Han på AF var iaf väldigt förstående men nu är det vad försäkringskassan säger som gäller. Hon är inskriven på jobb och utvecklingsgarantin fom 10/1, så skulle hon inte få något efter den 1/3, då hennes nuvarande sjukskrivning går ut så får hon från AF iallafall. Det gäller att läkarna skriver exakta intyg till kassan, så dom inte misstolkar något.
Efter vi varit där så åkte vi till ICA i Charlottenborg för Sofie skulle hämta ut ett paket och handla lite. Det blev var sin semla oxå som vi avnjöt hemma hos Sofie, GÖR GÖTT 😀

Vi har haft ett riktigt underbart väder idag, soligt och bara lite blåst. Satt ute mot husväggen en stund på eftermiddagen och lapade sol. Eddie tyckte inte om att jag bara satt och inte brydde mig om honom, ändå hade vi gått en sväng innan 😉  Passade även på att klippa ner mina klimatisar på framsidan oxå. Det känns att våren är på väg när solen skiner,  fåglarna kvittrar ikapp och det droppar från taken. Härligt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

2 reaktioner på ”Underbart väder idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s