Varit hos lilla mamma

Jag har varit hos lilla mamma ett par timmar. Hon var såå dan när jag kom, hela hon… Men efter hon varit ute och ätit (som hon inte skulle göra) så fick jag henne att skratta lite och hon blev lite piggare 😉

Tall hade fixat sjömansgryta, så det var bara att sätta sig och äta. Det är så himla skönt att slippa laga mat ibland, även fast jag gillar att dona i köket.

Jag hann med att gravera ett par koppar innan jag åkte oxå. Snart är det dax att fara in till Marina på hudvårdsparty (Mary Kay). Ska bli kul att se vad dom har men vad jag vet så är det svindyra grejer,  så jag kommer nog inte att köpa något särskilt.

Köpte en fin Krysantemum igår när jag var och handlade och den blev läcker i min gjutna kruka med hjärtan på.

Krysantemum i gjuten hjärtkruka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s