Denna influensa….

Efter Eddie och jag varit och fikat hos Annica och Linn blev det en sväng till skogen. Linn var hemma från dagis i dag med eftersom hon hostar så mycket och är hängig. Hon har ingen feber längre iaf. Tom är på bättrings vägen men nu är det Marinas tur (otur) istället 😦 Pratade med henne förut och hon är jätte dålig. Började känna lite redan i söndags kväll och hade feber i går. Nu hade hon ont i hela kroppen och troligen hög feber. Hon lät helt matt när jag pratade med henne, stackarn.

Vi fick en skön promenad i Långskogen  Eddie och jag när vi åkte från Annica.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s