Var på apoteket och köpte Tiger Balsam

Tall har haft ont i sina axlar ett tag nu. Han har använt Tiger Balsam och det hjälper men det luktar ju så mycket. Nu var det inte mycket kvar, så jag gick till apoteket för att kolla om dom hade något liknande men som inte luktar så himla mycket. Det fick bli en ny burk med Tiger Balsam och så en tub med Voltaren gel. Tall ville ha något liniment men det fanns inget förutom Ormsalva men den tycker han inte hjälper alls. Huvudsaken är ju att det hjälper, så får man väl stå ut med lukten 😉 Han får testa Voltarenen oxå så får vi se om den hjälper.

Det var allt för ikväll. Ha det gott…..KRAM

Tiger Balsam och Voltaren gel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s