Funkar suveränt

Vilken skillnad att gravera nu 😀 Jätteroligt och betydligt mycket lättare med denna maskin. Och priset var ju oxå suveränt, 169 kr, som hittat ju 😉
Nu är det bara att få in lite vana och hitta bra motiv. Mörka löv med graverade ljuskoppar tror jag kan bli snyggt 🙂 Då kombinerar jag ju mina båda hobbiesar. Det blev en ljuskopp till Linn nu när jag testade, en med duvor och fjäril på och så namn och datum för namnsdag. Tänker försöka på vinglas oxå. Kan bli en trevlig present.

Köpte även en Soda Stream Vi har pratat om det länge eftersom Tall dricker nästan bara kolsyrat vatten. Skönt för nu slipper jag bära hem vatten 😉 Det blev en flaska smakessens Lemon/Lime  oxå, räcker till 20 liter.

Marina fick tag i en iPhone 4S oxå, så det blev en givande dag i Linköping 🙂

Nu säger jag KRAM på er och ha en skön söndagskväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s