Lite bättre med Pepciden

Jag mår lite bättre när jag tagit Pepciden men så fort den går ur så kommer det tillbaka. Jäkla magkatarr 😦 Är jag inte bättre på tisdag/onsdag så får jag nog ringa till vårdcentralen och se om jag kan få något starkare. Det blev inte ens något vin igår, vågade inte ta något. Annars så tycker jag det är såå himla gått att ta ett eller två glas vin på fredagen 😉 Det blev lite matlagning och slöglo på tv´n, orkade inte ens att slå på datorn.

Nu har vi iaf städat av lite 🙂 Så får det nog bli en promenad i kylan innan jag sticker in till stan. Vi hade pratat om att sola Ewa och jag men Ewa kände sig inte bra i halsen, så hon vågade inte eftersom det är så himla kallt. Jag måste in och ha lite mera fågelmat och lite annat, så jag tar nog en sväng till solariet oxå, känner att jag behöver det för lederna och så är det skön avkoppling 🙂 och då är det nog bra för magen oxå 😉

Ha det gott i kylan!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s