Magkatarren slog till igen

Jag fattar inte varför???  Kände inget varken igår eller iförgår och inget i morse, men efter frukost så började det igen.  Så jäkla ont i magen och det där suget, ni vet ( ni som haft magkatarr ). Charlotte fixade lite medicin så jag blev lite bättre men inte bra. Jag gick ut till apoteket på middagen och köpte Pepsid Duo, så får jag väl äta dom några dagar så får vi se om det ger med sig. Men jag fattar inte varför jag haft så mycket besvär av det nu 😦  Har ju haft till och från ända sedan vi var till Vildmarkshotellet. Akta er för surt vin!!! Nej jag vet inte om det var det som utlöste det hela 😉

Nu ska det bli en dusch och så slappa framför tv´n.  Några kex och lite ProViva nyponsoppa är väl snällt mot magen eller vad tror ni….

Ha en bra kväll och KRAM på er.

Pepcid Duo bra mot magkatarr
Kex och ProViva nyponsoppa

4 reaktioner på ”Magkatarren slog till igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s