Tänk att det är den 1 februari idag

Idag blev det Viola och jag i simhallen. Sofie skulle få besök av sin dotter Augusta och några till och Annica ringde och sa att dom ringt från dagis att Linn var sjuk 😦  Pratade med Annica innan och då hade Linn varit på ett strålande humör när dom gick till dagis. Hon var jättevarm och ville inte varken äta eller leka och då är hon sjuk. Får ringa och kolla hur det är med henne..

Ikväll blev det Toscansk fiskgryta till middag. Blev riktigt nöjd och Tall tyckte det var jättegott och att vi kunde ha det flera gånger.  Bra betyg 😀

Toscansk fiskgryta med ris

2 reaktioner på ”Tänk att det är den 1 februari idag

  1. Most I can state is, I’m not sure what to rlaley say! Except certainly, for the wonderful tips that happen to be shared using this blog. I will think of a million fun ways to read the articles or blog posts on this site. There’s no doubt that I will ultimately make a move utilizing your tips on those things I could never have been able to handle alone. You are so clever to allow me to be one of those to profit from your valuable information. Please know how considerably I am thankful.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s