Så var det onsdag igen

Igår kväll så var Daniel och Cassandra här en sväng. Daniel ville låna mitt andra bensinkort. Han har ju gått sjukskriven förut och Cassandra läser och har haft strul med ersättning. Det kostar ju ganska mycket i bensinpengar att åka till och från Linköping varje dag. Men nu jobbar han igen och mår ganska bra i sin mage så då blir det ju bättre med pengar igen. Cassandra har nog fått ordning på sin ersättning oxå tror jag.

På tal om bensin så har den ju gått upp igen 👿  14,88 är tydligen riktlinjen nu, vart ska det sluta???? Dom säger ju att den kommer troligen att gå upp ännu mera till sommaren. Läste i tidningen idag att det beror på konflikterna i öst. Men vad jag vet så går alltid bensinpriserna upp till sommaren. Så då kan man ju undra hur mycket dom kommer att stiga i år.

Nu är det dax för en dans med dammsugaren och så ska Eddie och jag ta en promenad innan det blir simhallen.

Ha en bra dag! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s