Skrivaren till routern :-(

Vi har försökt att fixa över skrivaren till routern så jag slipper gå via talls dator när jag ska skriva ut något, men det misslyckades 😦 Jag fattar inte varför!!!!  Kanske är skrivaren för gammal eller så är det vi som inte klarar av det. Jag köpte ju den skrivaren från Harman innan vi slutade. Det är en HP LaserJet 1100. Den är jättebra men har ju några år på nacken. Kanske dax att investera i en ny.

Nu tänkte jag se om jag kan få till en ny ljuskopp till min ljusstake. Tag ju bort den som det stod god jul på förut och haft en som det inte står något alls på nu. Carpe Diem och lite fjärilar tror jag nog blir bra 🙂 Vill göra några flera ljusstakar i hjärtmodellen i lite olika färger, men det är för kallt att hålla på med gjutningen nu. Längtar sååå till att det ska bli varmare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s