Dessa underbara tulpaner

Tulpaner och kvistar från trädgården

Köpte en bukett tulpaner på Maxi igår och idag så var jag ute i trädgården och bröt av några kvistar från mina buskar Rosenrips som blev uppgrävda. Har jag tur så kanske det blir rötter på dom så jag kan sätta ut dom igen i vår 😉 Jag har ju satt lite kvistar förut i vatten som blommar med vita blommor nu. Det är konstigt att det är vita eftersom det är rosa när den blommar ute.

Kvistar av Rosenrips drivna inomhus

2 reaktioner på ”Dessa underbara tulpaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s