Revaxör

Revaxör var det syster ville prata med mig om tydligen, efter vad mamma säger. Mamma hör så dålig och då hade syster konstaterat att det var så mycket vax i örat. Hon ville att jag skulle köpa det. Så det gjorde jag när jag åkte in till stan. Det blev kompresser, tandkräm, glödlampor och Dumle förstås åt henne oxå. Revaxören får dom hjälpa mamma med för det vill inte jag åta mig, lite orolig eftersom hon inte tål allt och eftersom hon är opererad så många gånger i öronen.

Tänkte tvätta bilen när jag var in till stan men det var kö till OK-tvätten så det blev inget. Lusten att sola hade försvunnet så det blev inget det heller. Ewa hade inte tid att åka in till stan då Jimmy ville komma ut till dom. Det blev Varamon med Eddie istället innan jag handlade. Eddie tyckte det var skoj att känna av lite nya lukter och få springa på stranden och jaga pinnar.

Åkte ner till mamma efter vi varit i stan. Hon har blivet förkyld och fått ett stort munsår, inte bra alls 😦

Stannade till hos Annica en stund när jag åkte från mamma. Dom var själva hemma Linn och hon.  Martin var på bröllop och dop i Stockholm men Annica ville inte åka så långt med Linn, hon gillar inte alls att åka bil längre.  

Tänkte kolla lite på Morden i Midsomer men tyvärr så har jag sett det avsnittet, synd nog. Det får bli att försöka hitta något annan sevärt.

Ha en bra kväll och KRAM på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s