Brevet kom till mig

Fick brevet från AF hem till mig idag 🙄 Som tur var så kom posten innan jag åkte till stan, tidig för en gång skull 😉 Så nu har Metall fått det och skulle fixa till pengar så fort det gick. Skönt nu är det problemet ur värden.

Snodde ihop en lasagne innan jag gick ut med Eddie och satte in den i ugnen när vi gick. Om jag går fort så tar rundan ca 20 minuter och det är ju lagom för att lasagnen skulle bli klar, men jag räknade inte med att träffa en massa folk på vägen 😉 Den blev lite mörk på ovansidan men det smakade bra iaf som tur var. Jag ska ju äta på Lyckan ikväll men Tall var ju tvungen att ha lite mat och så ska vi ha till massäck oxå. Jag kunde inte låta bli att käka lite när jag kom från stan, var på väg att få huvudvärk igen, men det berodde nog på att jag inte ätit något innan jag stack.

Lite mörk men god ändå 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s