Arg på AF

Man kan ju gå i taket för mindre!!! Var inne på banken och skulle betala några räkningar, då upptäckte jag att jag bara skulle få för 2 dagar från A-kassan imorgon. Ringde upp Metall och undrade varför,  eftersom jag ska ha för 4 dagar och viste att jag fyllt i så på sista kassakortet. Fick då reda på att jag blivet avanmäld från den 9/1, tror ni jag gick i taket eller!!!!! Hon sa att jag var tvungen att ta kontakt med AF för att kolla upp varför. Jag fattade ingenting ju 👿
Ringa till AF och komma rätt är inte lätt ( haha där fick jag till det ) men efter mycket ringande hit och dit eftersom min handläggare var sjuk, så kom vi fram till att troligen så har hon tagit fel på år. Jag går på nystarts jobb fram till 9/1 2013 men nu är det ju bara 2012. Datumet stämmer ju då men inte året. I allafall så var den som jag till sist fick tag i jätte gullig och lovade att kontakta Motala direkt så dom kunde påanmäla mig igen. Jag fattar inte att man bara kan bli avanmäld utan att få något besked ens!!!!  Ska kolla med Metall imorgon så det verkligen har blivet gjort. Det lär väl ta ett tag innan jag får dom pengarna, men huvudsaken är att det ordnar upp sig nu..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s