Jätteskön helg

Ett stort tack till Björn,  för en jättetrevlig och kul kick off på Vildmarkshotellet 😀  Vi hade konferens till halv 4 i lördags. Björn gick igenom hur bra det går för Valla och om den stundande ombyggnaden.  Ett föredrag om hundens signaler, men Peter (kommer inte ihåg efternamnet) var oxå riktigt bra.
Efter det så gick några av oss ut en sväng, innan vi gick till spa-avdelningen. Jag blev jätte imponerad av spa-avdelningen. 2 bubbelpooler, 1 strömpool där man kunde flyta runt och en utomhuspool under tak och några flera pooler och härlig relaxing. En poolbar fanns oxå 😉

På kvällen blev vi underhållna av Helene och Jenny under maten, då dom opererade en hund ( ”Kirurgerna” Magnus och Brasse) Vi skrattade så vi kiknade. Efter maten så blev vi inbjudna till Idol av och med Helene och Charlotte som Alexander Bard och Laila Bagge och Oskar och Jenny som dom olika deltagarna. Så himla kul 😀  

Så var det dax för nattklubb med god dricka och dans. Vaknade med huvudvärk men det är smällar man får ta när man har så himla kul 😉

Idag blev det frukost vid kvart i 9 och så var det dax för konferens igen mellan halv 10 och 13 ,00. Idag verkade alla lite mera dämpade, kan inte förstå det!
Efter lunchen så var det hemfärd som gällde.

Än en gång, ett stort tack!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s