En runda i elljusspåret

Det blev bara att dammsuga här uppe nu ikväll. Eddie och jag åkte till Råssnäs och gick elljusspåret och till OK och tvättade av bilen istället, efter vi ätit. Jag stannade till hos Daniel och Cassandra och tog en fika innan vi åkte hem oxå. Det var så länge sedan jag var där. Dom har fått det så fint 🙂 Blev jättesnyggt sen dom fått omtapetserat överallt och nya möbler.
Jag drack lite kaffe där,  så nu får vi se om jag kan sova inatt 😉

Ha en fortsatt bra kväll / KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s