Fy för våran trädgård!!!!

Det var ingen vacker syn som mötte mig när jag var ute och kollade 😦  Snacka om att jag blev gråtfärdig när jag såg mitt land, eller rättare sagt det land som en gång var nere vid garaget. Alla mina blommor är ett minne blott. Vet ju att det var nödvändigt att få ordning på avrinnengen från stuprören, men att hela mitt land skulle ryka hade jag inte väntat mig. Det ser för jävligt ut!! Pool vet jag inte om vi kommer att kunna ha i år alls. Jag är besviken på att dom väntade så länge med att fixa i ordning vid huset. Som det är nu så gick det ju inte att schakta ut det ordentligt  eftersom det är så fruset. Jag som hoppats på att vi skulle kunna bygga ett trädäck till den i år.  Får väl  ta tag i det när det blir varmare…. Ska ju komma snö, så då slipper jag se eländet ett tag iaf.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s