Dax att bära in lite ved

Våran mysiga braskamin

Nu ska Eddie och jag gå ut och hämta in lite ved,  så det finns till kvällen.  Har eldat lite nu men ska snart åka  in till stan. Måste handla en present till mammas syster,   från mamma, hon fyller år på torsdag. Britt och Holger ska åka och gratta henne,  så då får dom ta med paketet. Holger fyller på lördag så jag får gratta honom idag när jag åker dit med Lillans paket. Jag är  inte hemma  i helgen. Vi ska på kick off till Vildmarkshotellet  från jobbet 🙂  Åker lördag morgon och kommer hem söndag eftermiddag.  Ska bli himla kul 😆

****Ha en bra dag så ses vi senare ****

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s