Byrå på loppis

Loppisfynd 90 kr

Hittade en liten byrå på loppiset i Fornåsa. 90 kronor tyckte jag var ett bra pris. Annars så tycker jag att han är ganska så dyr på grejer. Fick limma bakstycket på en låda. Det var ju lätt fixat 🙂 Skulle ha den i tvättstugan till sygrejer och lita av varje. Den blev perfekt. 

Nu har mamma oxå får bort julen och fått upp andra gardiner. Tror hon blev nöjd 😉 man vet ju aldrig då hon tyvärr är så negativ till allt. Hon tyckte inte vi behövde byta gardiner men jag lyckades övertala henne och hon sa att det blev snyggt. Hon är som ett barn, man ska lirka med allt. Hon skulle inte ha någon mat och inget kaffe men åt och drack en hel del 😉 Tyvärr så mår jag ganska så dåligt när jag varit hos henne. Känner mig så himla maktlös……

2 reaktioner på ”Byrå på loppis

  1. Viola Ragnehed

    mammor blir som tjuriga barnungar ibland! Såna ska inte vi bli eller hur?
    Yvonne kunde den 25 väntar på att Annette ska höra av sig med. Skickade ett sms till henne sen ett mail också ifall hon inte har telefon på! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s