Brokbladig Benjaminfikus från M-Blommor

Har varit med Ewa och fikat på Ubbes idag. Efter det så åkte vi till Sun4You för att få lite skön solbränna och avkoppling. Det är så himla skönt att sola, både för lederna och för att jag känner mig fräschare när jag är lite brunare. Var till M-Blommor och inhandlade lite nya blommor till fönstren oxå. Det blev även en bukett med tulpaner och 2 st ljuskoppar till mina ljusstakar. Synd nog så var dom något förstora men det får fungera iaf. Kanske bör jag sätta lite klet ibotten på dom så dom står stadigt 😉

2 st Brokbladiga Benjaminfikusar blev det på M-Blommor
2 st vita ljuskoppar till mina fina ljusstakar
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s