Nu har jag hämtat min kamera

Det blev Karlsby efter middagen, men vi fick åka själva, Tall orkade inte följa med.  Eddie och jag gav oss iväg och hade en skön dag i skogen 🙂 Vi stannade på flera platser på vägen upp och tog en omväg till Dyksjö. Tog lite bilder med min telefon. När vi kom till Gun och Bullen så blev det kaffe, bullar och kakor. Gun höll på att skära morötter till rådjuren. Snacka om att dom vet när det är dax 😀

Åkte över Borensberg där jag stannade på ICA för att köpa en blomma till mamma, hon hade namnsdag i onsdags. Skulle ha Aftonbladet oxå men det hade inte kommit och Expressen var redan slut 😦 Stannade till hos mor en liten stund men det var riktigt ursligt idag. Hjälpte henne att tvätta ur ögonen och smörja läpparna som hon tycker är jättedana jämt. Stackars lilla mamma.

Här kommer lite bilder från vår dag i Karlsby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s