GRATTIS SMÅKRONORNA

Det skulle ta 31 år innan dom gjorde det, men inatt så var glädjeyra stor i det svenska laget. 1-0 mot Ryssarna, 10,09 in i förlängningen så kom det avgörande målet. Mika Zibanejad var den som satte målet. – Det är helt otroligt. Nu har vi tagit det här jävla guldet, skriker Oscar Klefbom i SVT efter bragden.
Så jag säger bara ett riktigt stort GRATTIS Småkronorna.

Idag tror jag det blir ett underbart väder. Funderar på att åka upp till Karlsby och hämta min kamera och så kan vi passa på att promenera lite och kanske få några bra bilder. Ska höra om gubben ska med 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s