Stormarna avlöser varandra

Jaha så var det dax för Emil att attackera oss. Sist var det ju Dagmar, bara för några dagar sen. Det är inte snön som ställer till det denna vinter, utan stormarna. Det blåser så man vill definitivt inte gå utanför dörren idag. Eddie var ute själv en stund 😉 sedan har vi kört inomhus aktiviteter lite. Det blev söka godis, rulla runt, sitta vakert med tassarna i kors och öppna toarulle. Men jag misstänker att han ska ha med mig ut på en promenad lite senare, så det blir väl att stoppa sten i fickorna och ge sig iväg 😀

Jag läste i Motala Tidning att politikerna planerar för fullt att höja pensionsåldern. Jag fattar inte varför!!!! Är det inte bättre att låta alla arbetslösa få en chans istället! Vist vi lever längre, ”Vi lever snart en tredjedel av våra liv som pensionärer och dom som arbetar får försörja allt fler” (citat ur tidningen)  Kanske borde politikerna satsa mera på bättre arbetsmarknadsåtgärder, såsom utbildningar och lärlingsjobb och låta dom som vill jobba längre få det. Orkar man verkligen jobba fram till 69 år, som dom föreslår? Alla dessa med monotona och tunga jobb tror jag längtar till det att dom får gå i pension…. Det är ju många som går tidigare, redan idag. Jag vill absolut inte jobba tills jag blir 69 iallafall, även fast jag stortrivs med mitt jobb, så det så!!!

Idag är det lite mera röjardag här hemma, tänkte städa skafferier Igår kväll så fixade jag kylskåpet . Det var en hel del som jag var tvungen att slänga , som blivet kvar efter julen. Varför ska man köpa på sig så mycket inför julen, som man vet att man inte kommer att äta upp???? Vissa förpackningar borde vara mindre!! Det känns inte bra att behöva slänga mat 😦

Nu är det dax att dammsuga av här uppe och så ta ett tag i skafferit. Ha det gott….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s