Så har denna dag blåst bort

Det blåser ganska bra fortfarande, men inte lika mycket som i morse. Eddie var med när jag åkte och handlade, så vi passade på att gå en sväng ute i Bråstorp. Det var lite mera lä mellan husen där ute. Jag kände när jag åkte hem att jag skulle få migrän, så jag tog ett par tabletter när jag kom hem men det har inte gett med sig helt ännu. Tror jag ska tappa upp ett bad och krypa ner i och bara slappna av, så går det nog över förhoppningsvis 

Dom skulle demonstrerade en mild thaigryta med lax, ute på Maxi, men hon hann inte få den färdig så jag kunde smaka. Jag köpte en påse eftersom jag skulle ha lax idag. 3 kronors rabatt fick man oxå 😀 Det blev gott och väldigt enkelt. Bara att värma påsen. Jag tog lite grädde och vatten i oxå, då jag tyckte den var lite för tjock.(Man kunde även tillsätta currypasta om man ville ha den starkare). Så skar jag laxfiléer i tärningar och tillsatte. Lät alltsammans sjuda ca 5 minuter. Serverade med ris och en sallad.

Det var allt för ikväll så KRAM på er.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s