Matsedel igen

Tänkte försöka komma igång med matsedeln igen nu när det är nytt år 😉

Pratade med Ewa förut och den stackaren är fortfarande väldigt yr…. Hon var på vårdcentralen igår och dom trodde att det är kristallerna i örat som spökar. Dom vippade omkull henne (upplevs som väldigt obehagligt) men det har tydligen inte hjälp speciellt mycket. Om det inte skulle hjälpa så var det sjukgymnast som hon får vända sig till, så kan dom förhoppningsvis hjälpa henne. Hon har ju gått så länge med det nu, jag trodde det började dan före nyårsafton men det började redan innan dom åkte till Egypten.
Marina hade oxå varit på vårdcentralen, idag. Hon har det så jobbigt när hon andas och är så himla trött. Dom misstänker någon form av astma, så hon fick både bricanyl och cocillana. Hoppas det hjälper nu. Det var ju skönt att det inte var hjärtsäckarna som spökade igen iaf.

Det blev tippen förut, bilen var fullastad med grejer 😉 Inte klokt vad man samlar på sig!!!

KRAM och ha det gött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s