God fortsättning på det nya året

Har ni avlagt några nyårslöften? Jag gör aldrig det, skulle säkert bara glömma vad jag lovat 😉

Vi hade en jätte trevlig kväll uppe i Karlsby med mycket god mat, trevligt sällskap och fyrverkerier. Synd nog så fick Ewa och Tony åka hem efter maten, Ewa orkade inte mera. Hon blev bara mer yr i huvudet och mådde illa när allt snurrade. Måste ringa till henne och se hur det är idag.
Jag glömde min kamera uppe i karlsby så ni får inte se några kort från igår kväll ännu 😦

Idag har Eddie och jag tagit en långpromenad och sett lite rådjur. Nu vet jag att han jagar dom en bit iaf 😉 Dom stod på gärdet bakom Hedes, så han jagade dom till nästa skog sedan vände han, då hade jag ropat ett par gånger. Så kanske det går att jaga med honom om han bara får syn på några.
Det snöade väldigt mycket när vi var ute men nu har det upphört.

Jag ska åka ner till mamma en sväng men först så måste jag in till stan och ha lite tvättmedel åt henne, det tog slut i torsdags när dom tvättade åt henne. Så ville hon ha pengar för hon ska permanenta sig äntligen. Frissan som kommer har tydligen fått tag i någon permanentvätska som mamma förhoppningsvis ska tåla.

Ett rör inne i pannrummet hade börjat läcka upptäckte vi när vi kom hem från jakten igår, så när vi åkte igårkväll så stängde vi av vattnet för säkerhets skull. Får ringa till IVT imorgon så dom får komma ut och fixa det. Alltid ska det vara något. Jag hoppas att dom kommer och fixar stenkistan och uppgrävningen vid huset oxå, när alla helgdagar är slut.

Här kommer lite kort från vår promenad, tagna med telefon.

2 reaktioner på ”God fortsättning på det nya året

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s