God morgon alla vänner

Snart dax att åka till skogen. Ärtsoppan tror jag blev kanon 😀 Den fraktar jag till Ewa, så får vi värma den där och så köra den upp till jaktkojan. Knäckebröd, smör och ost är nedpackat oxå och senapen förstås. Jag hoppas på en kanondag ute i det fria 😀 Jag ska ta lite bilder från vår dag så lägger jag ut dom senare idag.

Ha en underbar dag nu på årets sista dag. KRAM så hörs vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s