Ny jacka

Måste bara visa vilken fin jacka jag fick av Helena, min kusin Mickes tjej, igår. Hon köpte den på Stadium förra året men gillade den inte och nu kom hon på att vi har samma storlek hon och jag, så då frågade hon om jag ville ha den. Den satt kanon på mig och är helt underbar, så tusen tack Helena. Det kommer ett presentkort på lite blommor sen 😀

Såå snygg jacka jag fick av Helena
Tusen tack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s