SAAB har gått i graven

Så var sagan all. Jag lider med alla arbetare på SAAB som har fått stå ut med så mycket under så lång tid. Inga löner och framför allt denna ovisshet om hur det skulle gå…. Jag hoppas det finns en framtid med andra jobb för dom, men jag tror det kommer att bli tufft. Det är ju redan stor arbetslöshet i Trollhättan. Jag ser ju hur många det är som fortfarande går arbetslösa av dom som fick gå när Harmans lade ner här i Motala. Jag är evigt tacksam för att jag lyckades få ett jobb 🙂

Aftonbladet Nyheter

Jag är så himla trött ikväll, har varit på väg att somna ett antal gånger när vi såg programmet om Steve Jobs, ändå var det väldigt intressant.

Så nu säger jag god natt och KRAM på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s