Så var denna söndag snart till ända

Eddie och jag gick en lång promenad på förmiddagen. Testade mina nya kängor och dom var riktigt sköna. Nya är ju alltid lite stela innan man får gå in dom. Dom här sitter kanonbra och formade sig väldigt bra även fast jag inte hade mina specialsulor när jag gick. Riktigt nöjd och kan absolut rekommendera dessa.

Gjorde en blomgrupp till Britt och Holger från mamma och mej och var där med på eftermiddagen. Skulle även lämna en julklapp till Lillan från mamma. Holger brukar ju åka dit med julklappar och en blomma från honom och mamma. Lillan (Astrid) är ju deras syster som bor på ett gruppboende på Kartorpsvägen i Motala. 

Först så stannade jag lite hos mamma,  så vi fikade och jag strök och la på en annan julduk åt henne. Det var lika illa med henne idag oxå, ögonen, läpparna och allt annat. Vad hemsk det måst vara att uppleva allt så negativt. Det är så himla synd om henne och jag blir så ledsen att se henne så .

Gjorde om ljuskoppen som Marina skulle ha, där det står Tom på, imorse. Jag gjorde en igår men glömde ett g i Tvilling 😦 Betydelsen av Tom är Tvilling.  Att jag ska vara så disträ!!!
Det var Annica som upptäckte när vi skulle åka till stan, jag visade henne den då. Nästan en timmas arbete åt skogen,,,grrrrrrrr. Tror ni jag lär mig av mina misstag??

Det var allt för idag. KRAM på er och ha det gott.

 

2 reaktioner på ”Så var denna söndag snart till ända

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s