Snart dax att åka till Östervalla

God morgon kära vänner 🙂

Nu ska jag strax ge mig iväg till loppiset och se om någon behagar handla lite saker av mig. Det är så himla kul att komma ut lite och se vad för grejer som blir sålda. Det är synd att det inte funkar att göra några nu men det är för kallt att hålla på nere i garaget. Det får vänta tills det blir varmare ute igen 😉

Idag ska dom fortsätta att gräva här. Det var tydligen slangen till jordvärmen som låg över avloppet så det frös. Det var ett av problemen men det återstår att få fri passage till stenkistan som ligger längst nere i trädgården och det är väl det dom kommer att hålla på med idag. Det blir säkert bra när det blir färdigt.

Nu ska jag gå en snabbis med Eddie innan jag ger mig iväg, så ha en bra söndag och kom gärna ut till Österstad.

KRAM på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s