Sålt lite betongsaker

Britt och Holger har varit här på kaffe och grattat mig 😉 Jag fick en chokladask, ett ljus, en blomma och så en kakburk med nötkakor, sådana som jag älskar. Jag fyller inte 60 om ni tror det, sa jag 😉

Britt skulle ha en present till en som fyller år,  så blev det lite julklappar oxå. En vit ängel, en röd väggljusstake och ett blått fat med graverad ljuskopp. Så jag sålde för 325 kr.

I eftermiddag så ska Britt och jag till mamma på lite julfirande. Det är något som Vileborg har varje år med kaffe, skinksmörgås och lite levande musik, brukar vara jättetrevligt. Mamma ringde förut och grattade mig. Jag var ju borta i helgen och jobbade igår så hon tyckte väl att det var bäst idag. Hon var såå dålig idag så hon viste inte om hon skulle orka att gå ut och fira, men jag vet att det brukar gå bra iaf. när vi kommer 😉

Eddie och jag gick rundan imorse när vi skulle hämta tidningen och snacka om att jag höll på att frysa ihjäl. Hade bara jeans på mig och när vi kom ut på gärdena så blåste det ganska mycket, så det var svinkallt. Det blev att laga en stadig frukost med äggröra, macka med briéost och fikonmarmelad, nyponsoppa och kaffe så man fick upp värmen igen.

Presenter från Britt och Holger.Det var ju inte 60 jag fylde 😉
Stadig frukost bestående av äggröra, macka, nyponsoppa och kaffe

 

2 reaktioner på ”Sålt lite betongsaker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s