Simhallen idag

Sofie och jag var till simhallen redan 12,15 idag. Inte alls mycket folk, så skönt att slippa simma på varandra. När vi kom så var hela basängen öppen därför att det hade varit en måbra grupp innan. Tyvärr så fick det inte vara så, så länge utan dom satte dit avskiljarna snart ;-(  Det var riktigt skönt att simma och så basta efteråt. Jag brukar simma en halv timma och så tvättar jag håret och gör en inpackning, så blir det bastun en stund. Gör gott åt håret och hela mig.

Respons schampo och inpackning från Garnier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s